650761 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Het houten Maria-met-kind beeld in de houten kapel die in 1943 gebouwd werd door ondergedoken studenten van de Katholieke Hoge School Tilburg. Het beeld stond op het landgoed Moerle van de familie Van Nunen. - Foto's & Kaarten

Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Het houten Maria-met-kind beeld in de houten kapel die in 1943 gebouwd werd door ondergedoken studenten van de Katholieke Hoge School Tilburg. Het beeld stond op het landgoed Moerle van de familie Van Nunen.

Fotonummer["650761"]
PlaatsTilburg
Straat["Gilzerbaan"]
Datering vanaf1943
FotograafJ.W.J van Nunen
Herkomst1534 Maria van den Goede Duik
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBrabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Het houten Maria-met-kind beeld in de houten kapel die in 1943 gebouwd werd door ondergedoken studenten van de Katholieke Hoge School Tilburg. Het beeld stond op het landgoed Moerle van de familie Van Nunen.
Datum

650761 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Het houten Maria-met-kind beeld in de houten kapel die in 1943 gebouwd werd door ondergedoken studenten van de Katholieke Hoge School Tilburg. Het beeld stond op het landgoed Moerle van de familie Van Nunen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag