651288 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In een ander coupé zit de voorzitter Van der Veen (rechts) in overleg met de vice-voorzitter Ben van der Veer. Helaas is zelfs in de spiegel niet te zien hoe groot deze coupé is. Een foto van de locomotief met rijtuigen is wel te bewonderen (links) evenals een reclameplaat uit vroegere tijden (rechts). - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In een ander coupé zit de voorzitter Van der Veen (rechts) in overleg met de vice-voorzitter Ben van der Veer. Helaas is zelfs in de spiegel niet te zien hoe groot deze coupé is. Een foto van de locomotief met rijtuigen is wel te bewonderen (links) evenals een reclameplaat uit vroegere tijden (rechts).

Fotonummer["651288"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In een ander coupé zit de voorzitter Van der Veen (rechts) in overleg met de vice-voorzitter Ben van der Veer. Helaas is zelfs in de spiegel niet te zien hoe groot deze coupé is. Een foto van de locomotief met rijtuigen is wel te bewonderen (links) evenals een reclameplaat uit vroegere tijden (rechts).
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651288 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In een ander coupé zit de voorzitter Van der Veen (rechts) in overleg met de vice-voorzitter Ben van der Veer. Helaas is zelfs in de spiegel niet te zien hoe groot deze coupé is. Een foto van de locomotief met rijtuigen is wel te bewonderen (links) evenals een reclameplaat uit vroegere tijden (rechts).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag