044012 - Op zondag 26 juli 1953 vonden een landenwedstrijd zwemmen plaats tussen Nederland en Frankrijk in het gemeentelijk zwembad aan de Ringbaan-Oost. De zwemmers werden door het stadsbestuur ontvangen in het paleis-raadhuis en krijgen een badhanddoek cadeau in de kleuren van Tilburg, blauw-geel, en een ingeweven wapen van de stad. De polowedstrijd tussen Frankrijk en Nederland werd gewonnen door de Nederlanders. - Foto's & Kaarten

Op zondag 26 juli 1953 vonden een landenwedstrijd zwemmen plaats tussen Nederland en Frankrijk in het gemeentelijk zwembad aan de Ringbaan-Oost. De zwemmers werden door het stadsbestuur ontvangen in het paleis-raadhuis en krijgen een badhanddoek cadeau in de kleuren van Tilburg, blauw-geel, en een ingeweven wapen van de stad. De polowedstrijd tussen Frankrijk en Nederland werd gewonnen door de Nederlanders.

Fotonummer["044012"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-Oost"]
Datering vanaf26-07-1953
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp zondag 26 juli 1953 vonden een landenwedstrijd zwemmen plaats tussen Nederland en Frankrijk in het gemeentelijk zwembad aan de Ringbaan-Oost. De zwemmers werden door het stadsbestuur ontvangen in het paleis-raadhuis en krijgen een badhanddoek cadeau in de kleuren van Tilburg, blauw-geel, en een ingeweven wapen van de stad. De polowedstrijd tussen Frankrijk en Nederland werd gewonnen door de Nederlanders.
AnnotatieNieuwsblad van het Zuiden, 27.7.1953.
Datum

044012 - Op zondag 26 juli 1953 vonden een landenwedstrijd zwemmen plaats tussen Nederland en Frankrijk in het gemeentelijk zwembad aan de Ringbaan-Oost. De zwemmers werden door het stadsbestuur ontvangen in het paleis-raadhuis en krijgen een badhanddoek cadeau in de kleuren van Tilburg, blauw-geel, en een ingeweven wapen van de stad. De polowedstrijd tussen Frankrijk en Nederland werd gewonnen door de Nederlanders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag