064485 - Vakbond. Bijeenkomst van vakbondsleden in de leegstaande gebouwen van de Volt in Tilburg Zuid. Spreker is Drs. J.M. (Joop) den Uyl, voorman van de Partij van de Arbeid. Op dat ogenblik minister van Sociale Zaken. De vergadering werd gehouden in de gebouwen B en C op de begane grond aan de Voltstraatzijde. - Foto's & Kaarten

Vakbond. Bijeenkomst van vakbondsleden in de leegstaande gebouwen van de Volt in Tilburg Zuid. Spreker is Drs. J.M. (Joop) den Uyl, voorman van de Partij van de Arbeid. Op dat ogenblik minister van Sociale Zaken. De vergadering werd gehouden in de gebouwen B en C op de begane grond aan de Voltstraatzijde.

Fotonummer["064485"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf1980
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVakbond. Bijeenkomst van vakbondsleden in de leegstaande gebouwen van de Volt in Tilburg Zuid. Spreker is Drs. J.M. (Joop) den Uyl, voorman van de Partij van de Arbeid. Op dat ogenblik minister van Sociale Zaken. De vergadering werd gehouden in de gebouwen B en C op de begane grond aan de Voltstraatzijde.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo. blz.40.
Huisnummer139
Datum

064485 - Vakbond. Bijeenkomst van vakbondsleden in de leegstaande gebouwen van de Volt in Tilburg Zuid. Spreker is Drs. J.M. (Joop) den Uyl, voorman van de Partij van de Arbeid. Op dat ogenblik minister van Sociale Zaken.
De vergadering werd gehouden in de gebouwen B en C op de begane grond aan de Voltstraatzijde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag