650760 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Een groep mensen (waarschijnlijk tijdens 'Kinderjool', een kinderfeest) op het landgoed Merle van de familie Van Nunen. In het midden (met pijp) de geestelijke Frans van de Ven. - Foto's & Kaarten

Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Een groep mensen (waarschijnlijk tijdens 'Kinderjool', een kinderfeest) op het landgoed Merle van de familie Van Nunen. In het midden (met pijp) de geestelijke Frans van de Ven.

Fotonummer["650760"]
PlaatsTilburg
Straat["Gilzerbaan"]
FotograafJ.W.J van Nunen
Herkomst1534 Maria van den Goede Duik
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBrabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Een groep mensen (waarschijnlijk tijdens 'Kinderjool', een kinderfeest) op het landgoed Merle van de familie Van Nunen. In het midden (met pijp) de geestelijke Frans van de Ven.
Datum["1943"]

650760 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik, Tilburg. Een groep mensen (waarschijnlijk tijdens 'Kinderjool', een kinderfeest) op het landgoed Merle van de familie Van Nunen. In het midden (met pijp) de geestelijke Frans van de Ven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag