010351 - De Markt met het voormalige gemeentehuis en rechts hotel De Gouden Zwaan van Jos. Broeckx. Links bij de Heikse kerk wordt groente verhandeld. Bij de kerk een handkar met kool. Het hotel van Broeckx stond eigenlijk midden op straat. Aan de linkerzijde komt de Kloosterstraat uit op de Markt, rechts de Raadhuisstraat. - Foto's & Kaarten

De Markt met het voormalige gemeentehuis en rechts hotel De Gouden Zwaan van Jos. Broeckx. Links bij de Heikse kerk wordt groente verhandeld. Bij de kerk een handkar met kool. Het hotel van Broeckx stond eigenlijk midden op straat. Aan de linkerzijde komt de Kloosterstraat uit op de Markt, rechts de Raadhuisstraat.

Fotonummer["010351"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Markt met het voormalige gemeentehuis en rechts hotel De Gouden Zwaan van Jos. Broeckx. Links bij de Heikse kerk wordt groente verhandeld. Bij de kerk een handkar met kool. Het hotel van Broeckx stond eigenlijk midden op straat. Aan de linkerzijde komt de Kloosterstraat uit op de Markt, rechts de Raadhuisstraat.
Datum

010351 - De Markt met het voormalige gemeentehuis en rechts hotel De Gouden Zwaan van Jos. Broeckx. Links bij de Heikse kerk wordt groente verhandeld. Bij de kerk een handkar met kool. Het hotel van Broeckx stond eigenlijk midden op straat. Aan de linkerzijde komt de Kloosterstraat uit op de Markt, rechts de Raadhuisstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag