260050 - Amusement. Theater. Groepsfoto van een onbekend toneelgroep op het toneel. Mogelijk is de foto in Goirle gemaakt omstreeks 1915. De mannen dragen waarschijnlijk historiserende achttiende-eeuwse en/of negentiende-eeuwse kostuums, zowel militair als adellijk. - Foto's & Kaarten

Amusement. Theater. Groepsfoto van een onbekend toneelgroep op het toneel. Mogelijk is de foto in Goirle gemaakt omstreeks 1915. De mannen dragen waarschijnlijk historiserende achttiende-eeuwse en/of negentiende-eeuwse kostuums, zowel militair als adellijk.

Fotonummer["260050"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1915
FotograafFr. van Meerendonk
Herkomst1190 Fotocollectie Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAmusement. Theater. Groepsfoto van een onbekend toneelgroep op het toneel. Mogelijk is de foto in Goirle gemaakt omstreeks 1915. De mannen dragen waarschijnlijk historiserende achttiende-eeuwse en/of negentiende-eeuwse kostuums, zowel militair als adellijk.
Datum

260050 - Amusement. Theater. Groepsfoto van een onbekend toneelgroep op het toneel. Mogelijk is de foto in Goirle gemaakt omstreeks 1915. De mannen dragen waarschijnlijk historiserende achttiende-eeuwse en/of negentiende-eeuwse kostuums, zowel militair als adellijk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag