002537 - Spechten in het Natuurhistorisch Museum aan de Paleisstraat. Eerder kende Tilburg al een soort natuurhistorisch museum: in december 1881 werd in koffiehuis 'Villa Nova' een museum geopend van 'Kunst- en Zeedieren'. De entree was gratis. Verder wordt er vermeld dat de tentoonstelling 'niet zeden kwetsend' is. - Foto's & Kaarten

Spechten in het Natuurhistorisch Museum aan de Paleisstraat. Eerder kende Tilburg al een soort natuurhistorisch museum: in december 1881 werd in koffiehuis 'Villa Nova' een museum geopend van 'Kunst- en Zeedieren'. De entree was gratis. Verder wordt er vermeld dat de tentoonstelling 'niet zeden kwetsend' is.

Fotonummer["002537"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
Datering vanaf1935
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSpechten in het Natuurhistorisch Museum aan de Paleisstraat. Eerder kende Tilburg al een soort natuurhistorisch museum: in december 1881 werd in koffiehuis 'Villa Nova' een museum geopend van 'Kunst- en Zeedieren'. De entree was gratis. Verder wordt er vermeld dat de tentoonstelling 'niet zeden kwetsend' is.
AnnotatieTC 22.12.1881.
Datum

002537 - Spechten in het Natuurhistorisch Museum aan de Paleisstraat. Eerder kende Tilburg al een soort natuurhistorisch museum: in december 1881 werd in koffiehuis 'Villa Nova' een museum geopend van 'Kunst- en Zeedieren'. De entree was gratis. Verder wordt er vermeld dat de tentoonstelling 'niet zeden kwetsend' is.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag