005322 - Huwelijk in 1912 te Franeker van Alphonsus Aloijsius Maria (Fons) van Nunen, apotheker, en Anna Maria Ludovica ENSINK. De ouders van Fons van Nunen (geb. 1883) waren: Johannes Jacobus van Nunen en Margaretha Eliza Boes, bekend van de speelgoedfirma Van Nunen-Boes in de Heuvelstraat. De bruidsmeisjes waren : Wies Muskens, links, en Toos van Nunen, zus van de bruidegom. - Foto's & Kaarten

Huwelijk in 1912 te Franeker van Alphonsus Aloijsius Maria (Fons) van Nunen, apotheker, en Anna Maria Ludovica ENSINK. De ouders van Fons van Nunen (geb. 1883) waren: Johannes Jacobus van Nunen en Margaretha Eliza Boes, bekend van de speelgoedfirma Van Nunen-Boes in de Heuvelstraat. De bruidsmeisjes waren : Wies Muskens, links, en Toos van Nunen, zus van de bruidegom.

Fotonummer["005322"]
Datering vanaf20-06-1912
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuwelijk in 1912 te Franeker van Alphonsus Aloijsius Maria (Fons) van Nunen, apotheker, en Anna Maria Ludovica ENSINK. De ouders van Fons van Nunen (geb. 1883) waren: Johannes Jacobus van Nunen en Margaretha Eliza Boes, bekend van de speelgoedfirma Van Nunen-Boes in de Heuvelstraat. De bruidsmeisjes waren : Wies Muskens, links, en Toos van Nunen, zus van de bruidegom.
Datum

005322 - Huwelijk in 1912 te Franeker van Alphonsus Aloijsius Maria (Fons) van Nunen, apotheker, en Anna Maria Ludovica ENSINK. De ouders van Fons van Nunen (geb. 1883) waren: Johannes Jacobus van Nunen en Margaretha Eliza Boes, bekend van de speelgoedfirma Van Nunen-Boes in de Heuvelstraat. De bruidsmeisjes waren : Wies Muskens, links, en Toos van Nunen, zus van de bruidegom.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag