045085 - Op 7 december 1975 speelde het ijshockeyteam Tilburg Trappers haar vijfhonderdste wedstrijd in de Pellikaanhal tegen een ijshockeyclub uit Luik. Tilburg won met 10-2 en tijdens deze wedstrijd maakte de club ook haar vierduizendste doelpunt. Op de foto twee spelers van de Tilburg Trappers voor de Pellikaanhal: links Bob Jastremski, rechts George Peternousek. - Foto's & Kaarten

Op 7 december 1975 speelde het ijshockeyteam Tilburg Trappers haar vijfhonderdste wedstrijd in de Pellikaanhal tegen een ijshockeyclub uit Luik. Tilburg won met 10-2 en tijdens deze wedstrijd maakte de club ook haar vierduizendste doelpunt. Op de foto twee spelers van de Tilburg Trappers voor de Pellikaanhal: links Bob Jastremski, rechts George Peternousek.

Fotonummer["045085"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1975
FotograafHaan, Ton den, Rotterdam
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 7 december 1975 speelde het ijshockeyteam Tilburg Trappers haar vijfhonderdste wedstrijd in de Pellikaanhal tegen een ijshockeyclub uit Luik. Tilburg won met 10-2 en tijdens deze wedstrijd maakte de club ook haar vierduizendste doelpunt. Op de foto twee spelers van de Tilburg Trappers voor de Pellikaanhal: links Bob Jastremski, rechts George Peternousek.
AnnotatieHet Nieuwsblad van het Zuiden, 8.12.1875.
Datum

045085 - Op 7 december 1975 speelde het ijshockeyteam Tilburg Trappers haar vijfhonderdste wedstrijd in de Pellikaanhal tegen een ijshockeyclub uit Luik. Tilburg won met 10-2 en tijdens deze wedstrijd maakte de club ook haar vierduizendste doelpunt. Op de foto twee spelers van de Tilburg Trappers voor de Pellikaanhal: links Bob Jastremski, rechts George Peternousek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag