045790 - Personeel van de firma H. van Puijenbroek uit Goirle bezig met het rooien van aardappelen op het terrein van de voornoemde firma 'achter Kies' onder de gemeente Hilvarenbeek. Van links naar rechts Klara Boomaars-van der Weegen, staande N.N., Tina van de Ven-Stockermans, staande Tinus Stockermans, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Bertha van Beurden-Eijsermans en staande met riek N.N. - Foto's & Kaarten

Personeel van de firma H. van Puijenbroek uit Goirle bezig met het rooien van aardappelen op het terrein van de voornoemde firma 'achter Kies' onder de gemeente Hilvarenbeek. Van links naar rechts Klara Boomaars-van der Weegen, staande N.N., Tina van de Ven-Stockermans, staande Tinus Stockermans, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Bertha van Beurden-Eijsermans en staande met riek N.N.

Fotonummer["045790"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1915
HerkomstJ. van Gils, Hilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel van de firma H. van Puijenbroek uit Goirle bezig met het rooien van aardappelen op het terrein van de voornoemde firma 'achter Kies' onder de gemeente Hilvarenbeek. Van links naar rechts Klara Boomaars-van der Weegen, staande N.N., Tina van de Ven-Stockermans, staande Tinus Stockermans, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Bertha van Beurden-Eijsermans en staande met riek N.N.
Datum

045790 - Personeel van de firma H. van Puijenbroek uit Goirle bezig met het rooien van aardappelen op het terrein van de voornoemde firma 'achter Kies' onder de gemeente Hilvarenbeek. Van links naar rechts Klara Boomaars-van der Weegen, staande N.N., Tina van de Ven-Stockermans, staande Tinus Stockermans, Cato van Puijenbroek-Eijsermans, Bertha van Beurden-Eijsermans en staande met riek N.N.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag