104030 - Toneel. Toneel. toneelvereniging 'The Showboat' onderafdeling van de Philharmonie, na de opvoering van het blijspel Kruien door dik en dun, een spel in vier bedrijven, geschreven door A. den hertog. Het stuk werd opgevoerd in de zaal van de liedertafel op 6 januari 1931 en in de stadsschouwburg op 15-01-1931. De voorstelling werd afgesloten met een soirée dansante met 'Michel Goyarts and his tango band'. De opbrengst was voor de 'Lighallen' later Charlotteoord. - Foto's & Kaarten

Toneel. Toneel. toneelvereniging 'The Showboat' onderafdeling van de Philharmonie, na de opvoering van het blijspel Kruien door dik en dun, een spel in vier bedrijven, geschreven door A. den hertog. Het stuk werd opgevoerd in de zaal van de liedertafel op 6 januari 1931 en in de stadsschouwburg op 15-01-1931. De voorstelling werd afgesloten met een soirée dansante met 'Michel Goyarts and his tango band'. De opbrengst was voor de 'Lighallen' later Charlotteoord.

Fotonummer["104030"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1931
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToneel. Toneel. toneelvereniging 'The Showboat' onderafdeling van de Philharmonie, na de opvoering van het blijspel Kruien door dik en dun, een spel in vier bedrijven, geschreven door A. den hertog. Het stuk werd opgevoerd in de zaal van de liedertafel op 6 januari 1931 en in de stadsschouwburg op 15-01-1931. De voorstelling werd afgesloten met een soirée dansante met 'Michel Goyarts and his tango band'. De opbrengst was voor de 'Lighallen' later Charlotteoord.
Datum

104030 - Toneel. Toneel. toneelvereniging 'The Showboat' onderafdeling van de Philharmonie, na de opvoering van het blijspel Kruien door dik en dun, een spel in vier bedrijven, geschreven door A. den hertog. Het stuk werd opgevoerd  in de zaal van de liedertafel op 6 januari 1931 en in de stadsschouwburg op 15-01-1931. De voorstelling werd afgesloten met een soirée dansante met 'Michel Goyarts and his tango band'. De opbrengst was voor de 'Lighallen' later Charlotteoord.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag