040206 - Foto ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de firma Janssens & Co. Deze firma was gespecialiseerd in kerkornamenten. Op de foto links een deel van het atelier, rechts een fraaie ciborie, kelk en collecteschaal uit het atelier van de jubilerende firma. - Foto's & Kaarten

Foto ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de firma Janssens & Co. Deze firma was gespecialiseerd in kerkornamenten. Op de foto links een deel van het atelier, rechts een fraaie ciborie, kelk en collecteschaal uit het atelier van de jubilerende firma.

Fotonummer["040206"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de firma Janssens & Co. Deze firma was gespecialiseerd in kerkornamenten. Op de foto links een deel van het atelier, rechts een fraaie ciborie, kelk en collecteschaal uit het atelier van de jubilerende firma.
Huisnummer4
Datum["27-04-1934"]

040206 - Foto ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de firma Janssens & Co.  Deze firma was gespecialiseerd in kerkornamenten. Op de foto links een deel van het atelier, rechts  een fraaie ciborie, kelk en collecteschaal uit het atelier van de jubilerende firma.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag