001167 - Heuvelstraat hoek Oude Markt. Links de ingang van de Langestraat. Links van deze straat zijn enkele huizen afgebroken o.a. het uit 1665 daterende huis 't Swart Peert en het huis van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Geheel links is het pand van de firma P. de Gruyter in aanbouw, rechts daarvan zou later het pand gebouwd worden van boekhandel Bergmans. Rechts het pand waar voor 1910 'heerenconfectie' Drijver & Cie. gehuisvest was, rond 1910 is dat het magazijn voor herenconfectie 'Jong Holland'. In de Heuvelstraat een aantal huifkarren. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat hoek Oude Markt. Links de ingang van de Langestraat. Links van deze straat zijn enkele huizen afgebroken o.a. het uit 1665 daterende huis 't Swart Peert en het huis van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Geheel links is het pand van de firma P. de Gruyter in aanbouw, rechts daarvan zou later het pand gebouwd worden van boekhandel Bergmans. Rechts het pand waar voor 1910 'heerenconfectie' Drijver & Cie. gehuisvest was, rond 1910 is dat het magazijn voor herenconfectie 'Jong Holland'. In de Heuvelstraat een aantal huifkarren.

Fotonummer["001167"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHeuvelstraat hoek Oude Markt. Links de ingang van de Langestraat. Links van deze straat zijn enkele huizen afgebroken o.a. het uit 1665 daterende huis 't Swart Peert en het huis van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Geheel links is het pand van de firma P. de Gruyter in aanbouw, rechts daarvan zou later het pand gebouwd worden van boekhandel Bergmans. Rechts het pand waar voor 1910 'heerenconfectie' Drijver & Cie. gehuisvest was, rond 1910 is dat het magazijn voor herenconfectie 'Jong Holland'. In de Heuvelstraat een aantal huifkarren.
AnnotatieTilburg in oude ansichten II, no 55.
Datum["1910"]

001167 - Heuvelstraat hoek Oude Markt. Links de ingang van de Langestraat. Links van deze straat zijn enkele huizen afgebroken o.a. het uit 1665 daterende huis 't Swart Peert en het huis van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Geheel links is het pand van de firma P. de Gruyter in aanbouw, rechts daarvan zou later het pand gebouwd worden van boekhandel Bergmans. Rechts het pand waar voor 1910 'heerenconfectie' Drijver & Cie. gehuisvest was, rond 1910 is dat het magazijn voor herenconfectie 'Jong Holland'. In de Heuvelstraat een aantal huifkarren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag