1726_035 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. MG beveelt de burgers zich te gedragen overeenkomstig de hierna gegeven bevelen. o.a. dat het verboden is verschijnende drukwerken te drukken, uit te geven, te verspreiden, aan te plakke,n of in de handel te brengen, zonder goedkeuring etc. Afkomstig van de commandant der 3de divisie, Graswinckel, Afmeting: 44x57 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. MG beveelt de burgers zich te gedragen overeenkomstig de hierna gegeven bevelen. o.a. dat het verboden is verschijnende drukwerken te drukken, uit te geven, te verspreiden, aan te plakke,n of in de handel te brengen, zonder goedkeuring etc. Afkomstig van de commandant der 3de divisie, Graswinckel, Afmeting: 44x57 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_035"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1939
Datering tot1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. MG beveelt de burgers zich te gedragen overeenkomstig de hierna gegeven bevelen. o.a. dat het verboden is verschijnende drukwerken te drukken, uit te geven, te verspreiden, aan te plakke,n of in de handel te brengen, zonder goedkeuring etc. Afkomstig van de commandant der 3de divisie, Graswinckel, Afmeting: 44x57 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2.
Datum

1726_035 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bevel van het militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

MG beveelt de burgers zich te gedragen overeenkomstig de hierna gegeven bevelen. o.a. dat het verboden is verschijnende drukwerken te drukken, uit te geven, te verspreiden, aan te plakke,n of in de handel te brengen, zonder goedkeuring etc. 

Afkomstig van de commandant der 3de divisie, Graswinckel, 

Afmeting: 44x57 cm, Drukker onbekend, zonder datum.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag