006392 - 2e Veedwarsstraat (Oeverstraat) nr. 10. Op de voorgrond v.l.n.r. met bok Wim van Raak en Cees van Aarle, aan de zaagmachine Felix van Aarle, metselaar, later eigenaar van een sloopbedrijf. Op de achtergrond v.l.n.r. onbekend, Jo van Aarle en achter het stuur Harry van Aarle. - Foto's & Kaarten

2e Veedwarsstraat (Oeverstraat) nr. 10. Op de voorgrond v.l.n.r. met bok Wim van Raak en Cees van Aarle, aan de zaagmachine Felix van Aarle, metselaar, later eigenaar van een sloopbedrijf. Op de achtergrond v.l.n.r. onbekend, Jo van Aarle en achter het stuur Harry van Aarle.

Fotonummer["006392"]
PlaatsTilburg
HerkomstJ. Jansen
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving2e Veedwarsstraat (Oeverstraat) nr. 10. Op de voorgrond v.l.n.r. met bok Wim van Raak en Cees van Aarle, aan de zaagmachine Felix van Aarle, metselaar, later eigenaar van een sloopbedrijf. Op de achtergrond v.l.n.r. onbekend, Jo van Aarle en achter het stuur Harry van Aarle.
AnnotatieHet gevoel dat je hier thuis hoort, p 89.
Datum["1935"]

006392 - 2e Veedwarsstraat (Oeverstraat) nr. 10. Op de voorgrond v.l.n.r. met bok Wim van Raak en Cees van Aarle, aan de zaagmachine Felix van Aarle, metselaar, later eigenaar van een sloopbedrijf. Op de achtergrond v.l.n.r. onbekend, Jo van Aarle en achter het stuur Harry van Aarle.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag