krnt_17 - Kaart. Detail van de manuscriptkaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle uit 1760 van de hand van Diederik Zijnen. Nagetekend door L. Langeweg, ingekleurd door R. Peeters. Goirle - Brehees - De Weerden. - Foto's & Kaarten

Kaart. Detail van de manuscriptkaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle uit 1760 van de hand van Diederik Zijnen. Nagetekend door L. Langeweg, ingekleurd door R. Peeters. Goirle - Brehees - De Weerden.

Fotonummer["krnt_17"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1972
Uiterlijke vormplattegrond
OmschrijvingKaart. Detail van de manuscriptkaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle uit 1760 van de hand van Diederik Zijnen. Nagetekend door L. Langeweg, ingekleurd door R. Peeters. Goirle - Brehees - De Weerden.
AnnotatieDe originele kaart, berustend in de collectie van het Regionaal Archief Tilburg, is 300 cm h x 400 cm br. Deze kaart werd in 1962 door L. Langeweg overgetekend, waarnaar in 1972 door hem een atlas werd vervaardigd. Ingekleurd door R. Peeters.
Datum

krnt_17 - Kaart. Detail van de manuscriptkaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle uit 1760 van de hand van Diederik Zijnen.  Nagetekend door L. Langeweg, ingekleurd door R. Peeters. Goirle - Brehees - De Weerden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag