045937 - De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock. - Foto's & Kaarten

De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.

Fotonummer["045937"]
PlaatsGoirle
HerkomstWillemse, N., Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.
Annotatiewww.hondmethondenkar.nl
Datum["1925"]

045937 - De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag