045937 - De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock. - Foto's & Kaarten

De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.

Fotonummer["045937"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1925
HerkomstWillemse, N., Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.
Annotatiewww.hondmethondenkar.nl
Datum

045937 - De hondenkar van de familie De Brouwer. In de kar links Cor en rechts Janus de Brouwer, kinderen van Sjef de Brouwer en Jans Vromans. Staande bij de kar Jan Marschall, een Oostenrijkse jongen, die na de Eerste Wereldoorlog naar Goirle kwam om daar aan te sterken. Hij bleef in Goirle wonen en trouwde daar met Janeke Brock.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag