digi 1692_005 - Huis-aan-huis krantjes rondbrengen in de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De huizen zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie of nieuwbouw. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. - Foto's & Kaarten

Huis-aan-huis krantjes rondbrengen in de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De huizen zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie of nieuwbouw. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.

Fotonummer["digi 1692_005"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuis-aan-huis krantjes rondbrengen in de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De huizen zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie of nieuwbouw. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Datum

digi 1692_005 - Huis-aan-huis krantjes rondbrengen in de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De huizen zijn dichtgetimmerd vanwege een renovatie of nieuwbouw.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag