039182 - Volt. Zuid. Gebouwen, Nieuwbouw. In 1959 werd een aanvang gemaakt met de nieuwbouw van het hoofdkantoor aan de Groenstraat. Op de foto kijkt men uit op de Radiostraat het vroegere Oude Beeksepad. In deze straat ziet men ook de "Belgische" personeelsbussen geparkeerd staan. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen, Nieuwbouw. In 1959 werd een aanvang gemaakt met de nieuwbouw van het hoofdkantoor aan de Groenstraat. Op de foto kijkt men uit op de Radiostraat het vroegere Oude Beeksepad. In deze straat ziet men ook de "Belgische" personeelsbussen geparkeerd staan.

Fotonummer["039182"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1960
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen, Nieuwbouw. In 1959 werd een aanvang gemaakt met de nieuwbouw van het hoofdkantoor aan de Groenstraat. Op de foto kijkt men uit op de Radiostraat het vroegere Oude Beeksepad. In deze straat ziet men ook de "Belgische" personeelsbussen geparkeerd staan.
Datum

039182 - Volt. Zuid. Gebouwen, Nieuwbouw. In 1959 werd een aanvang gemaakt met de nieuwbouw van het hoofdkantoor aan de Groenstraat. Op de foto kijkt men uit op de Radiostraat het vroegere Oude Beeksepad. In deze straat ziet men ook de "Belgische" personeelsbussen geparkeerd staan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag