002709 - De Nieuwe Goirleseweg, vanaf 29 juli 1949 Voltstraat. Aan de rechterzijde bij paard en kar de 'Metaaldraadgloeilampenfabriek Volt'. Op de achtergrond de parochiekerk Broekhoven I aan de Broekhovenseweg dus de weg naar Broekhoven. In tegenstelling tot wat op de kaart staat is dit niet Broekhoven maar Oerle.Broekhoven is gesitueerd juist voorbij de Groenstraat. - Foto's & Kaarten

De Nieuwe Goirleseweg, vanaf 29 juli 1949 Voltstraat. Aan de rechterzijde bij paard en kar de 'Metaaldraadgloeilampenfabriek Volt'. Op de achtergrond de parochiekerk Broekhoven I aan de Broekhovenseweg dus de weg naar Broekhoven. In tegenstelling tot wat op de kaart staat is dit niet Broekhoven maar Oerle.Broekhoven is gesitueerd juist voorbij de Groenstraat.

Fotonummer["002709"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Nieuwe Goirleseweg, vanaf 29 juli 1949 Voltstraat. Aan de rechterzijde bij paard en kar de 'Metaaldraadgloeilampenfabriek Volt'. Op de achtergrond de parochiekerk Broekhoven I aan de Broekhovenseweg dus de weg naar Broekhoven. In tegenstelling tot wat op de kaart staat is dit niet Broekhoven maar Oerle.Broekhoven is gesitueerd juist voorbij de Groenstraat.
Annotatie De straten van Tilburg, p. 177.
Datum

002709 - De Nieuwe Goirleseweg, vanaf 29 juli 1949 Voltstraat. Aan de rechterzijde bij  paard en kar de 'Metaaldraadgloeilampenfabriek Volt'. Op de achtergrond de parochiekerk Broekhoven I aan de Broekhovenseweg dus de weg naar Broekhoven. 
In tegenstelling tot wat op de kaart staat is dit niet Broekhoven maar Oerle.Broekhoven is gesitueerd juist voorbij de Groenstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag