049090 - Voetbal. Elftal van voetbalclub RODA (waarschijnlijk op het klein seminarie te St. Michielsgestel). Op de eerste rij v.l.n.r. P. Smulders, Vlutters en Matheï. Knielend links Van Weli, rechts Holtkamp. Op de laatste rij v.l.n.r. Bernard de Beer, W. van der Schoot, J. Swagemakers, J. de Beer en J. Eras. - Foto's & Kaarten

Voetbal. Elftal van voetbalclub RODA (waarschijnlijk op het klein seminarie te St. Michielsgestel). Op de eerste rij v.l.n.r. P. Smulders, Vlutters en Matheï. Knielend links Van Weli, rechts Holtkamp. Op de laatste rij v.l.n.r. Bernard de Beer, W. van der Schoot, J. Swagemakers, J. de Beer en J. Eras.

Fotonummer["049090"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVoetbal. Elftal van voetbalclub RODA (waarschijnlijk op het klein seminarie te St. Michielsgestel). Op de eerste rij v.l.n.r. P. Smulders, Vlutters en Matheï. Knielend links Van Weli, rechts Holtkamp. Op de laatste rij v.l.n.r. Bernard de Beer, W. van der Schoot, J. Swagemakers, J. de Beer en J. Eras.
Datum

049090 - Voetbal. Elftal van voetbalclub RODA (waarschijnlijk op het klein seminarie te St. Michielsgestel). Op de eerste rij v.l.n.r. P. Smulders, Vlutters en Matheï. Knielend links Van Weli, rechts Holtkamp. Op de laatste rij v.l.n.r. Bernard de Beer, W. van der Schoot, J. Swagemakers, J. de Beer en J. Eras.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag