051158 - Basisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de eerste klas van de school St. Denis. Deze school behoorde tot de parochie het Heike in het centrum en was een jongensschool. De onderwijzer is frater Theofaan. Links van de frater staat Ronnie v. Grinsven en rechts staat Jan Schröder. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de eerste klas van de school St. Denis. Deze school behoorde tot de parochie het Heike in het centrum en was een jongensschool. De onderwijzer is frater Theofaan. Links van de frater staat Ronnie v. Grinsven en rechts staat Jan Schröder.

Fotonummer["051158"]
PlaatsTilburg
Straat["Antoniusstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1929
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de eerste klas van de school St. Denis. Deze school behoorde tot de parochie het Heike in het centrum en was een jongensschool. De onderwijzer is frater Theofaan. Links van de frater staat Ronnie v. Grinsven en rechts staat Jan Schröder.
Annotatiezie ook documentnummer 51166.
Huisnummer5B
Datum

051158 - Basisonderwijs.  Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de eerste klas van de school St. Denis. Deze school behoorde tot de parochie het Heike in het centrum en was een jongensschool. De onderwijzer is frater Theofaan. Links van de frater staat Ronnie v. Grinsven en rechts staat Jan Schröder.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag