200525 - Op de plaats Noordstraat 7,7a,7b (het oude molenhuis) bouwde H.C. Vorselaars een winkelwoonhuis voor zijn zoon Adrianus Vorselaars (motoren/fietsen), een grote bovenwoning en een winkelwoonhuis waarin Pierre de Kort een drogisterij had. Vele jaren stond op het dak een kleine motor als blikvanger. - Foto's & Kaarten

Op de plaats Noordstraat 7,7a,7b (het oude molenhuis) bouwde H.C. Vorselaars een winkelwoonhuis voor zijn zoon Adrianus Vorselaars (motoren/fietsen), een grote bovenwoning en een winkelwoonhuis waarin Pierre de Kort een drogisterij had. Vele jaren stond op het dak een kleine motor als blikvanger.

Fotonummer["200525"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de plaats Noordstraat 7,7a,7b (het oude molenhuis) bouwde H.C. Vorselaars een winkelwoonhuis voor zijn zoon Adrianus Vorselaars (motoren/fietsen), een grote bovenwoning en een winkelwoonhuis waarin Pierre de Kort een drogisterij had. Vele jaren stond op het dak een kleine motor als blikvanger.
Datum["1920"]

200525 - Op de plaats Noordstraat 7,7a,7b (het oude molenhuis) bouwde H.C. Vorselaars een winkelwoonhuis voor zijn zoon Adrianus Vorselaars (motoren/fietsen), een grote bovenwoning en een winkelwoonhuis waarin Pierre de Kort een drogisterij had. Vele jaren stond op het dak een kleine motor als blikvanger.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag