038833 - Volt.Zuid. Sport en ontspanning. Meer dan 50 jaar heeft bij Volt de viering van Sint Nicolaas plaats gevonden voor de kinderen van het personeel. Hier een uitstalling van geschenken voor de jongens. Deze opstelling is te zien in Volt-contact december 1948. Bij nadere bestudering blijkt dat er geen plastic speelgoed bij zit. Dat was toen ook nog maar net in opkomst. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt.Zuid. Sport en ontspanning. Meer dan 50 jaar heeft bij Volt de viering van Sint Nicolaas plaats gevonden voor de kinderen van het personeel. Hier een uitstalling van geschenken voor de jongens. Deze opstelling is te zien in Volt-contact december 1948. Bij nadere bestudering blijkt dat er geen plastic speelgoed bij zit. Dat was toen ook nog maar net in opkomst. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038833"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-11-1948
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt.Zuid. Sport en ontspanning. Meer dan 50 jaar heeft bij Volt de viering van Sint Nicolaas plaats gevonden voor de kinderen van het personeel. Hier een uitstalling van geschenken voor de jongens. Deze opstelling is te zien in Volt-contact december 1948. Bij nadere bestudering blijkt dat er geen plastic speelgoed bij zit. Dat was toen ook nog maar net in opkomst. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.
AnnotatieVolt-contact dec. 1948
Datum

038833 - Volt.Zuid. Sport en ontspanning. Meer dan 50 jaar heeft bij Volt de viering van Sint Nicolaas plaats gevonden voor de kinderen van het personeel. Hier een uitstalling van geschenken voor de jongens. Deze opstelling is te zien in Volt-contact december 1948. Bij nadere bestudering blijkt dat er geen plastic speelgoed bij zit. Dat was toen ook nog maar net in opkomst.
Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag