046668 - Door mevrouw Van de Mortel-Houben werd de eerste steen gelegd voor de bouw van een paviljoen voor de opvang van kinderen van ongehuwde moeders. De bouw was een initiatief van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht" - Foto's & Kaarten

Door mevrouw Van de Mortel-Houben werd de eerste steen gelegd voor de bouw van een paviljoen voor de opvang van kinderen van ongehuwde moeders. De bouw was een initiatief van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht"

Fotonummer["046668"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf22-03-1946
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDoor mevrouw Van de Mortel-Houben werd de eerste steen gelegd voor de bouw van een paviljoen voor de opvang van kinderen van ongehuwde moeders. De bouw was een initiatief van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht"
Datum

046668 - Door mevrouw Van de Mortel-Houben werd de eerste steen gelegd voor de bouw van een paviljoen voor de opvang van kinderen van ongehuwde moeders. De bouw was een initiatief van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht"
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag