650537 - Schmidlin. Kruidenierswinkel J.A. van de Wiel aan de Hoefstraat, september 1948. Van links naar rechts Sjannie Spijkers, Sjaantje Smulders, Annie van de Wiel en Jan van de Wiel. Op de foto midden achter Jos en Truike van de Wiel ( de ouders van Jan). - Foto's & Kaarten

Schmidlin. Kruidenierswinkel J.A. van de Wiel aan de Hoefstraat, september 1948. Van links naar rechts Sjannie Spijkers, Sjaantje Smulders, Annie van de Wiel en Jan van de Wiel. Op de foto midden achter Jos en Truike van de Wiel ( de ouders van Jan).

Fotonummer["650537"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
Datering vanaf01-09-1948
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. Kruidenierswinkel J.A. van de Wiel aan de Hoefstraat, september 1948. Van links naar rechts Sjannie Spijkers, Sjaantje Smulders, Annie van de Wiel en Jan van de Wiel. Op de foto midden achter Jos en Truike van de Wiel ( de ouders van Jan).
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 131. Brabants Dagblad, 23-05-2018. Rubriek Weerzien: "De telefoon stond roodgloeiend, iedereen had wat te vertellen".
Huisnummer15
Datum

650537 - Schmidlin. Kruidenierswinkel J.A. van de Wiel aan de Hoefstraat, september 1948. Van links naar rechts Sjannie Spijkers, Sjaantje Smulders, Annie van de Wiel en Jan  van de Wiel. Op de foto midden achter Jos en Truike van de Wiel ( de ouders van Jan).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag