90635 - Made en Drimmelen. Maquette van het Watersportcentrum en de Jachthaven Biesbosch. Jachthaven Biesbosch heeft een lange staat van dienst. Ooit vissershaven van het historische Drimmelen, nu met 1.400 moderne ligplaatsen één van de grootste inlandse jachthavens van Europa. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Maquette van het Watersportcentrum en de Jachthaven Biesbosch. Jachthaven Biesbosch heeft een lange staat van dienst. Ooit vissershaven van het historische Drimmelen, nu met 1.400 moderne ligplaatsen één van de grootste inlandse jachthavens van Europa.

Fotonummer["90635"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Nieuwe Jachthaven"]
Datering vanaf07-02-1964
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Maquette van het Watersportcentrum en de Jachthaven Biesbosch. Jachthaven Biesbosch heeft een lange staat van dienst. Ooit vissershaven van het historische Drimmelen, nu met 1.400 moderne ligplaatsen één van de grootste inlandse jachthavens van Europa.
Huisnummer5
Datum

90635 - Made en Drimmelen. Maquette van het Watersportcentrum en de Jachthaven Biesbosch. 
Jachthaven Biesbosch heeft een lange staat van dienst. Ooit vissershaven van het historische Drimmelen, nu met 1.400 moderne ligplaatsen één van de grootste inlandse jachthavens van Europa.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag