601757 - In het midden (waarschijnlijk) Matthieu Joseph Antoine Gerard (Theiu) van der Schoot. Thieu werd geboren op 3 september 1900 te Tilburg als zoon van fotograaf Hubert van der Schoot en Aline Vanwest. Hij was gehuwd met Antonia M.J. van Sprang. Thieu van der Schoot overleed op 1 juli 1963 te Tilburg. De foto werd gemaakt in het atelier van de vader van Thieu, fotograaf Hubert van der Schoot. De andere twee jongens zijn onbekend. - Foto's & Kaarten

In het midden (waarschijnlijk) Matthieu Joseph Antoine Gerard (Theiu) van der Schoot. Thieu werd geboren op 3 september 1900 te Tilburg als zoon van fotograaf Hubert van der Schoot en Aline Vanwest. Hij was gehuwd met Antonia M.J. van Sprang. Thieu van der Schoot overleed op 1 juli 1963 te Tilburg. De foto werd gemaakt in het atelier van de vader van Thieu, fotograaf Hubert van der Schoot. De andere twee jongens zijn onbekend.

Fotonummer["601757"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1915
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn het midden (waarschijnlijk) Matthieu Joseph Antoine Gerard (Theiu) van der Schoot. Thieu werd geboren op 3 september 1900 te Tilburg als zoon van fotograaf Hubert van der Schoot en Aline Vanwest. Hij was gehuwd met Antonia M.J. van Sprang. Thieu van der Schoot overleed op 1 juli 1963 te Tilburg. De foto werd gemaakt in het atelier van de vader van Thieu, fotograaf Hubert van der Schoot. De andere twee jongens zijn onbekend.
AnnotatieCollectie Bidprentjes RAT.
Datum

601757 - In het midden (waarschijnlijk) Matthieu Joseph Antoine Gerard (Theiu) van der Schoot. Thieu werd geboren op 3 september 1900 te Tilburg als zoon van fotograaf Hubert van der Schoot en Aline Vanwest. Hij was gehuwd met Antonia M.J. van Sprang. Thieu van der Schoot overleed op 1 juli 1963 te Tilburg.
De foto werd gemaakt in het atelier van de vader van Thieu, fotograaf Hubert van der Schoot. De andere twee jongens zijn onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag