005586 - Harrie Rijven, geboren Tilburg 7 juni 1884, overleden te Venlo in Huize Beerendonck op 17 oktober 1965. Hij trouwde met Margaretha Maria Cornelia Spoorenberg. In Venlo was hij architect en president van de St. Vincentius-conferentie O.L.V. parochie. Hij was een zoon van Adrianus Rijven en Johanna Francisca Schoffers. In Tilburg bouwde hij het hoekhuis Nieuwlandstraat/Zomerstraat. - Foto's & Kaarten

Harrie Rijven, geboren Tilburg 7 juni 1884, overleden te Venlo in Huize Beerendonck op 17 oktober 1965. Hij trouwde met Margaretha Maria Cornelia Spoorenberg. In Venlo was hij architect en president van de St. Vincentius-conferentie O.L.V. parochie. Hij was een zoon van Adrianus Rijven en Johanna Francisca Schoffers. In Tilburg bouwde hij het hoekhuis Nieuwlandstraat/Zomerstraat.

Fotonummer["005586"]
PlaatsNijmegen
Datering vanaf1910
FotograafReijers, C., Nijmegen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHarrie Rijven, geboren Tilburg 7 juni 1884, overleden te Venlo in Huize Beerendonck op 17 oktober 1965. Hij trouwde met Margaretha Maria Cornelia Spoorenberg. In Venlo was hij architect en president van de St. Vincentius-conferentie O.L.V. parochie. Hij was een zoon van Adrianus Rijven en Johanna Francisca Schoffers. In Tilburg bouwde hij het hoekhuis Nieuwlandstraat/Zomerstraat.
Datum

005586 - Harrie Rijven, geboren Tilburg 7 juni 1884, overleden te Venlo in Huize Beerendonck op 17 oktober 1965. Hij trouwde met Margaretha Maria Cornelia Spoorenberg. In Venlo was hij architect en president van de St. Vincentius-conferentie O.L.V. parochie. Hij was een zoon van Adrianus Rijven en Johanna Francisca Schoffers. In Tilburg bouwde hij het hoekhuis Nieuwlandstraat/Zomerstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag