003315 - Onderwijs en Nijverheidszalen op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. Naast deze zalen was er ook buiten veel te beleven: voorstellingen van circus Hagenbeck, concerten, op 29 juni "groote ballonopstijging door Fräulein Margarethe Baumgart met haar ballon zonder gas en mand", vuurwerk en de uitvoering van de operette "Eva" van Léhar door het Nederlandsch Operette Ensemble. - Foto's & Kaarten

Onderwijs en Nijverheidszalen op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. Naast deze zalen was er ook buiten veel te beleven: voorstellingen van circus Hagenbeck, concerten, op 29 juni "groote ballonopstijging door Fräulein Margarethe Baumgart met haar ballon zonder gas en mand", vuurwerk en de uitvoering van de operette "Eva" van Léhar door het Nederlandsch Operette Ensemble.

Fotonummer["003315"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1913
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOnderwijs en Nijverheidszalen op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. Naast deze zalen was er ook buiten veel te beleven: voorstellingen van circus Hagenbeck, concerten, op 29 juni "groote ballonopstijging door Fräulein Margarethe Baumgart met haar ballon zonder gas en mand", vuurwerk en de uitvoering van de operette "Eva" van Léhar door het Nederlandsch Operette Ensemble.
AnnotatieTilburgers in beeld, p. 193. Feestprogramma Internationale Tentoonstelling 1913.
Datum

003315 - Onderwijs en Nijverheidszalen op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. Naast deze zalen was er ook buiten veel te beleven: voorstellingen van circus Hagenbeck,  concerten, op 29 juni "groote ballonopstijging door Fräulein Margarethe Baumgart met haar ballon zonder gas en mand", vuurwerk en de uitvoering van de operette "Eva" van Léhar door het Nederlandsch Operette Ensemble.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag