039368 - Volt, Noord. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Uitstapje van het leidinggevend personeel van de Gereedschapmakerij naar de Verenigde Blikfabrieken in Tiel omstreeks 1967. Op de foto v.l.n.r.: Hermans, van Dongen, van Boxtel, Hagens, Dijks, van Corven, van Gestel, Hermans, de Brouwer, van Abeelen, Dalderop, Geux, Merkxs en van de Schoot. - Foto's & Kaarten

Volt, Noord. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Uitstapje van het leidinggevend personeel van de Gereedschapmakerij naar de Verenigde Blikfabrieken in Tiel omstreeks 1967. Op de foto v.l.n.r.: Hermans, van Dongen, van Boxtel, Hagens, Dijks, van Corven, van Gestel, Hermans, de Brouwer, van Abeelen, Dalderop, Geux, Merkxs en van de Schoot.

Fotonummer["039368"]
Datering vanaf1967
FotograafA. de Jong, Volt
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Noord. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Uitstapje van het leidinggevend personeel van de Gereedschapmakerij naar de Verenigde Blikfabrieken in Tiel omstreeks 1967. Op de foto v.l.n.r.: Hermans, van Dongen, van Boxtel, Hagens, Dijks, van Corven, van Gestel, Hermans, de Brouwer, van Abeelen, Dalderop, Geux, Merkxs en van de Schoot.
Datum

039368 - Volt, Noord. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Uitstapje van het leidinggevend personeel van de Gereedschapmakerij naar de Verenigde Blikfabrieken in Tiel omstreeks 1967. Op de foto v.l.n.r.: Hermans, van Dongen, van Boxtel, Hagens, Dijks, van Corven, van Gestel, Hermans, de Brouwer, van Abeelen, Dalderop, Geux, Merkxs en van de Schoot.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag