TLB023000145_001 - Autoverkeer op weg van Gilze en Rijen naar Tilburg met tankstation op splitsing. In de berm een VVV-Welkomstbord "neem tijd voor Tilburg" met de vermelding dat op 11 april in de Sacramentskerk de Mattheus Passie zal worden uitgevoerd. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Autoverkeer op weg van Gilze en Rijen naar Tilburg met tankstation op splitsing. In de berm een VVV-Welkomstbord "neem tijd voor Tilburg" met de vermelding dat op 11 april in de Sacramentskerk de Mattheus Passie zal worden uitgevoerd. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000145_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg","Baroniebaan"]
Wijkde Oude Warande
Datering vanaf01-03-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAutoverkeer op weg van Gilze en Rijen naar Tilburg met tankstation op splitsing. In de berm een VVV-Welkomstbord "neem tijd voor Tilburg" met de vermelding dat op 11 april in de Sacramentskerk de Mattheus Passie zal worden uitgevoerd. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Datum

TLB023000145_001 - Autoverkeer op weg van Gilze en Rijen naar Tilburg met tankstation op splitsing. In de berm een VVV-Welkomstbord "neem tijd voor Tilburg" met de vermelding dat op 11 april in de Sacramentskerk de Mattheus Passie zal worden uitgevoerd.
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag