007208 - Gezicht op de Eindstraat vaf kruising met Karnemelkstraat-Houtmarkt en Ginnekenstraat. Het bijzondere van de afgebeelde pony-tram is , dat het de laatste rit van de gemeente tram is, van het station op weg naar Ginneken. op 1 oktober 1925 werden 2 autobussen ingezet. - Foto's & Kaarten

Gezicht op de Eindstraat vaf kruising met Karnemelkstraat-Houtmarkt en Ginnekenstraat. Het bijzondere van de afgebeelde pony-tram is , dat het de laatste rit van de gemeente tram is, van het station op weg naar Ginneken. op 1 oktober 1925 werden 2 autobussen ingezet.

Fotonummer["007208"]
PlaatsBreda
Straat["Eindstraat"]
Datering vanaf30-09-1925
HerkomstStadsarchief Breda
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGezicht op de Eindstraat vaf kruising met Karnemelkstraat-Houtmarkt en Ginnekenstraat. Het bijzondere van de afgebeelde pony-tram is , dat het de laatste rit van de gemeente tram is, van het station op weg naar Ginneken. op 1 oktober 1925 werden 2 autobussen ingezet.
AnnotatieAch Lieve Tijd, p. 24
Datum

007208 - Gezicht op de Eindstraat vaf kruising met Karnemelkstraat-Houtmarkt en Ginnekenstraat. Het bijzondere van de afgebeelde pony-tram is , dat het de laatste rit van de gemeente tram is, van het station op weg naar Ginneken. op 1 oktober 1925 werden 2 autobussen ingezet.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag