054686 - Groep sigarenmakers, die werkzaam waren bij Peerke van Raak aan de Voortsepad.De volwasennen van links naar rechts A. Plasmans, Piet van Raak, N.N., Van Berkel, G. van Oirschot (was geen sigarenmaker maar slachter) en N.N. De jongens op de voorgrond zijn Piet de Kort en Kees de Kort. - Foto's & Kaarten

Groep sigarenmakers, die werkzaam waren bij Peerke van Raak aan de Voortsepad.De volwasennen van links naar rechts A. Plasmans, Piet van Raak, N.N., Van Berkel, G. van Oirschot (was geen sigarenmaker maar slachter) en N.N. De jongens op de voorgrond zijn Piet de Kort en Kees de Kort.

Fotonummer["054686"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1900
Herkomstmuseum de Doornboom, Hilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroep sigarenmakers, die werkzaam waren bij Peerke van Raak aan de Voortsepad.De volwasennen van links naar rechts A. Plasmans, Piet van Raak, N.N., Van Berkel, G. van Oirschot (was geen sigarenmaker maar slachter) en N.N. De jongens op de voorgrond zijn Piet de Kort en Kees de Kort.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p 152.
Datum

054686 - Groep sigarenmakers, die werkzaam waren bij Peerke van Raak aan de Voortsepad.De volwasennen van links naar rechts A. Plasmans, Piet van Raak, N.N., Van Berkel, G. van Oirschot (was geen sigarenmaker maar slachter) en N.N. De jongens op de voorgrond zijn Piet de Kort en Kees de Kort.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag