655507 - Josef Missiehuis. Voetbalwedstrijd tijdens het 1e trimester in 1925. De wedstrijd was tussen de Fathers (zo werden de geestelijken van Mill Hill genoemd) en de studenten. De uitslag was 4 - 11 (voor de studenten). Op de foto wordt een corner genomen op het doel van de Fathers. Ook te zien zijn Father Greiteman en Father Aelen. - Foto's & Kaarten

Josef Missiehuis. Voetbalwedstrijd tijdens het 1e trimester in 1925. De wedstrijd was tussen de Fathers (zo werden de geestelijken van Mill Hill genoemd) en de studenten. De uitslag was 4 - 11 (voor de studenten). Op de foto wordt een corner genomen op het doel van de Fathers. Ook te zien zijn Father Greiteman en Father Aelen.

Fotonummer["655507"]
PlaatsOosterbeek
Straat["Johanna Hoeve"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJosef Missiehuis. Voetbalwedstrijd tijdens het 1e trimester in 1925. De wedstrijd was tussen de Fathers (zo werden de geestelijken van Mill Hill genoemd) en de studenten. De uitslag was 4 - 11 (voor de studenten). Op de foto wordt een corner genomen op het doel van de Fathers. Ook te zien zijn Father Greiteman en Father Aelen.
Huisnummer4
Datum

655507 - Josef Missiehuis. Voetbalwedstrijd tijdens het 1e trimester in 1925. De wedstrijd was tussen de Fathers (zo werden de geestelijken van Mill Hill genoemd) en de studenten. De uitslag was 4 - 11 (voor de studenten). Op de foto wordt een corner genomen op het doel van de Fathers. Ook te zien zijn Father Greiteman en Father Aelen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag