057493 - De Lind.Het witte gebouw (inmiddels verdwenen) is tot ca 1860 in gebruik geweest als "Franse" school. Later is dit gebouw als sigarenfabriek ("de Huifkar") in gebruik geweest. In de zestiger jaren van de twintigste eeuw is dit gebouw gesloopt. - Foto's & Kaarten

De Lind.Het witte gebouw (inmiddels verdwenen) is tot ca 1860 in gebruik geweest als "Franse" school. Later is dit gebouw als sigarenfabriek ("de Huifkar") in gebruik geweest. In de zestiger jaren van de twintigste eeuw is dit gebouw gesloopt.

Fotonummer["057493"]
PlaatsOisterwijk
Straat["De Lind"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Lind.Het witte gebouw (inmiddels verdwenen) is tot ca 1860 in gebruik geweest als "Franse" school. Later is dit gebouw als sigarenfabriek ("de Huifkar") in gebruik geweest. In de zestiger jaren van de twintigste eeuw is dit gebouw gesloopt.
Datum

057493 - De Lind.Het witte gebouw (inmiddels verdwenen) is tot ca 1860 in gebruik geweest als "Franse" school. Later is dit gebouw als sigarenfabriek ("de Huifkar") in gebruik geweest. In de zestiger jaren van de twintigste eeuw is dit gebouw gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag