045998 - Op 10 februari 1913 vierden wever Kees van Gils en Hanneke de Jong, baker en weefster, 'aan de Vismert' in Goirle hun gouden bruiloft. Op de achtergrond het begin van Dorpsstraat met rechts de zijgevel van de boerderij/herberg van de familie Van Gestel, later Backx (nu dansschool Berry en Alexia). Links het pand van de familie Van den Hout op de splitsing van de huidige Van Hogendorpstraat en de Nieuwe Rielseweg. - Foto's & Kaarten

Op 10 februari 1913 vierden wever Kees van Gils en Hanneke de Jong, baker en weefster, 'aan de Vismert' in Goirle hun gouden bruiloft. Op de achtergrond het begin van Dorpsstraat met rechts de zijgevel van de boerderij/herberg van de familie Van Gestel, later Backx (nu dansschool Berry en Alexia). Links het pand van de familie Van den Hout op de splitsing van de huidige Van Hogendorpstraat en de Nieuwe Rielseweg.

Fotonummer["045998"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1913
HerkomstJ. van Gils, Hilvarenbeek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 10 februari 1913 vierden wever Kees van Gils en Hanneke de Jong, baker en weefster, 'aan de Vismert' in Goirle hun gouden bruiloft. Op de achtergrond het begin van Dorpsstraat met rechts de zijgevel van de boerderij/herberg van de familie Van Gestel, later Backx (nu dansschool Berry en Alexia). Links het pand van de familie Van den Hout op de splitsing van de huidige Van Hogendorpstraat en de Nieuwe Rielseweg.
Datum

045998 - Op 10 februari 1913 vierden wever Kees van Gils en Hanneke de Jong, baker en weefster, 'aan de Vismert' in Goirle hun gouden bruiloft. Op de achtergrond het begin van Dorpsstraat met rechts de zijgevel van de boerderij/herberg van de familie Van Gestel, later Backx (nu dansschool Berry en Alexia). Links het pand van de familie Van den Hout op de splitsing van de huidige Van Hogendorpstraat en de Nieuwe Rielseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag