040840 - Werklozen voorzieningen. In de werkverschaffing te Tilburg worden werklozen tewerk gesteld in diverse projecten (1927) Foto: Bij het bassin, waarin het vuile water vóór 't oppompen opgevangen wordt, na een rooster gepasseerd te zijn, waarvoor de mede gevoerde stukjes hout en grove vuildelen worden vastgehouden. De vuile vetlaag ziet men drijven.(Loon op Zandseweg) (Bij het bezoek van Minister Kan aan de gemeentelijke werkverschaffing op 20 mei 1927) - Foto's & Kaarten

Werklozen voorzieningen. In de werkverschaffing te Tilburg worden werklozen tewerk gesteld in diverse projecten (1927) Foto: Bij het bassin, waarin het vuile water vóór 't oppompen opgevangen wordt, na een rooster gepasseerd te zijn, waarvoor de mede gevoerde stukjes hout en grove vuildelen worden vastgehouden. De vuile vetlaag ziet men drijven.(Loon op Zandseweg) (Bij het bezoek van Minister Kan aan de gemeentelijke werkverschaffing op 20 mei 1927)

Fotonummer["040840"]
PlaatsTilburg
Straat["Loonseweg"]
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWerklozen voorzieningen. In de werkverschaffing te Tilburg worden werklozen tewerk gesteld in diverse projecten (1927) Foto: Bij het bassin, waarin het vuile water vóór 't oppompen opgevangen wordt, na een rooster gepasseerd te zijn, waarvoor de mede gevoerde stukjes hout en grove vuildelen worden vastgehouden. De vuile vetlaag ziet men drijven.(Loon op Zandseweg) (Bij het bezoek van Minister Kan aan de gemeentelijke werkverschaffing op 20 mei 1927)
AnnotatieBrab. Illustratie dd 25 mei 1927 no. 8 p. 116.
Datum["20-05-1927"]

040840 - Werklozen voorzieningen. In de werkverschaffing te Tilburg worden werklozen tewerk gesteld in diverse projecten (1927) Foto: Bij het bassin, waarin het vuile water vóór 't oppompen opgevangen wordt, na een rooster gepasseerd te zijn, waarvoor de mede gevoerde stukjes hout en grove vuildelen worden vastgehouden. De vuile vetlaag ziet men drijven.(Loon op Zandseweg) (Bij het bezoek van Minister Kan aan de gemeentelijke werkverschaffing op 20 mei 1927)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag