655503 - Josef Missiehuis. Dit zijn de Rooi Pannen - zo genoemd naar de rooie dakpannen - is gebouwd door architect prof. G. Holt en in gebruik genomen in 1960 onder de naam Mill Hill college. In 1973 verhuisde het college naar Goirle en huizen de ROC en een hotelvakschool in het voormalige college. - Foto's & Kaarten

Josef Missiehuis. Dit zijn de Rooi Pannen - zo genoemd naar de rooie dakpannen - is gebouwd door architect prof. G. Holt en in gebruik genomen in 1960 onder de naam Mill Hill college. In 1973 verhuisde het college naar Goirle en huizen de ROC en een hotelvakschool in het voormalige college.

Fotonummer["655503"]
PlaatsTilburg
Straat["Dr. Ahausstraat"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJosef Missiehuis. Dit zijn de Rooi Pannen - zo genoemd naar de rooie dakpannen - is gebouwd door architect prof. G. Holt en in gebruik genomen in 1960 onder de naam Mill Hill college. In 1973 verhuisde het college naar Goirle en huizen de ROC en een hotelvakschool in het voormalige college.
Huisnummer1
Datum

655503 - Josef Missiehuis. Dit zijn de Rooi Pannen - zo genoemd naar de rooie dakpannen - is gebouwd door architect prof. G. Holt en in gebruik genomen in 1960 onder de naam Mill Hill college. In 1973 verhuisde het college naar Goirle en huizen de ROC en een hotelvakschool in het voormalige college.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag