049927 - WOII; WO2; Textielindustrie. Tweede Wereldoorlog. Personeel van de firma André van Spaendonck, uitgezonden naar Duitsland in het kader van de Arbeitseinsatz naar Kassel-Bettenhausen. Twee personen uit deze groep: Leo Schuermans en Kees Bertens, kwamen bij een bombardement op Kassel op 28 juli 1943 om het leven. - Foto's & Kaarten

WOII; WO2; Textielindustrie. Tweede Wereldoorlog. Personeel van de firma André van Spaendonck, uitgezonden naar Duitsland in het kader van de Arbeitseinsatz naar Kassel-Bettenhausen. Twee personen uit deze groep: Leo Schuermans en Kees Bertens, kwamen bij een bombardement op Kassel op 28 juli 1943 om het leven.

Fotonummer["049927"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1942
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWOII; WO2; Textielindustrie. Tweede Wereldoorlog. Personeel van de firma André van Spaendonck, uitgezonden naar Duitsland in het kader van de Arbeitseinsatz naar Kassel-Bettenhausen. Twee personen uit deze groep: Leo Schuermans en Kees Bertens, kwamen bij een bombardement op Kassel op 28 juli 1943 om het leven.
AnnotatieHet leven gebroken, p 67.
Datum

049927 - WOII; WO2; Textielindustrie. Tweede Wereldoorlog. Personeel van de firma André van Spaendonck, uitgezonden naar Duitsland in het kader van de Arbeitseinsatz naar Kassel-Bettenhausen. Twee personen uit deze groep: Leo Schuermans en Kees Bertens, kwamen bij een bombardement op Kassel op 28 juli 1943 om het leven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag