051951 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool. Bezoek van de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen Mr. H.P. Marchant aan de R.K. Leergangen en de R.K. Handelshogeschool. Officiële opening van het nieuwe gebouw van het Economisch Technologisch Instituut. In de tuin van villa Tivoli voor de woning van mgr. prof. dr. Th. J.A.J. Goossens. Enkele namen op de foto: 1. mr. A.I.M.J. baron van Wijnbergen, voorzitter van de Centrale Raad van Beroep te Utrecht. 2. H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. 3. mgr. prof. dr. Th.J.A.J. Goossens, rector der R.K. Leergangen. 4. prof. H.A. Kaag, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool. 5. mr. dr. W.G.A. van Sonsbeeck, burgemeester van Breda. 6. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool. Bezoek van de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen Mr. H.P. Marchant aan de R.K. Leergangen en de R.K. Handelshogeschool. Officiële opening van het nieuwe gebouw van het Economisch Technologisch Instituut. In de tuin van villa Tivoli voor de woning van mgr. prof. dr. Th. J.A.J. Goossens. Enkele namen op de foto: 1. mr. A.I.M.J. baron van Wijnbergen, voorzitter van de Centrale Raad van Beroep te Utrecht. 2. H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. 3. mgr. prof. dr. Th.J.A.J. Goossens, rector der R.K. Leergangen. 4. prof. H.A. Kaag, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool. 5. mr. dr. W.G.A. van Sonsbeeck, burgemeester van Breda. 6. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg.

Fotonummer["051951"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
Datering vanaf08-03-1934
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool. Bezoek van de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen Mr. H.P. Marchant aan de R.K. Leergangen en de R.K. Handelshogeschool. Officiële opening van het nieuwe gebouw van het Economisch Technologisch Instituut. In de tuin van villa Tivoli voor de woning van mgr. prof. dr. Th. J.A.J. Goossens. Enkele namen op de foto: 1. mr. A.I.M.J. baron van Wijnbergen, voorzitter van de Centrale Raad van Beroep te Utrecht. 2. H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. 3. mgr. prof. dr. Th.J.A.J. Goossens, rector der R.K. Leergangen. 4. prof. H.A. Kaag, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool. 5. mr. dr. W.G.A. van Sonsbeeck, burgemeester van Breda. 6. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg.
AnnotatieKrant NvhZ Datum 09-03-1934.
Datum

051951 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool. Bezoek van de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen Mr. H.P. Marchant aan de R.K. Leergangen en de R.K. Handelshogeschool. Officiële opening van het nieuwe gebouw van het Economisch Technologisch Instituut. In de tuin van villa Tivoli voor de woning van mgr. prof. dr. Th. J.A.J. Goossens. Enkele namen op de foto: 1. mr. A.I.M.J. baron van Wijnbergen, voorzitter van de Centrale Raad van Beroep te Utrecht. 2. H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. 3. mgr. prof. dr. Th.J.A.J. Goossens, rector der R.K. Leergangen. 4. prof. H.A. Kaag, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool. 5. mr. dr. W.G.A. van Sonsbeeck, burgemeester van Breda. 6. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag