17280610 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Op de grond van het Sint Jansplein staan verschillende markeringen om de bezoekersstroom te regelen zodat men veilig afstand tot elkaar kan houden. Op de achtergrond spreken twee toezichthouders met een groepje bezoekers. Zij dragen een geel veiligheidsvest met daarop de oproep tot het houden van 1,5 meter afstand. Later in augustus worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in het jaar toch nog worden afgelast. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Op de grond van het Sint Jansplein staan verschillende markeringen om de bezoekersstroom te regelen zodat men veilig afstand tot elkaar kan houden. Op de achtergrond spreken twee toezichthouders met een groepje bezoekers. Zij dragen een geel veiligheidsvest met daarop de oproep tot het houden van 1,5 meter afstand. Later in augustus worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in het jaar toch nog worden afgelast.

Fotonummer["17280610"]
PlaatsMoergestel
Straat["Sint Jansplein","Raadhuisstraat"]
Datering vanaf03-07-2020
FotograafMaria van der Heyden
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Op de grond van het Sint Jansplein staan verschillende markeringen om de bezoekersstroom te regelen zodat men veilig afstand tot elkaar kan houden. Op de achtergrond spreken twee toezichthouders met een groepje bezoekers. Zij dragen een geel veiligheidsvest met daarop de oproep tot het houden van 1,5 meter afstand. Later in augustus worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in het jaar toch nog worden afgelast.
Datum

17280610 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Op de grond van het Sint Jansplein staan verschillende markeringen om de bezoekersstroom te regelen zodat men veilig afstand tot elkaar kan houden. Op de achtergrond spreken twee toezichthouders met een groepje bezoekers. Zij dragen een geel veiligheidsvest met daarop de oproep tot het houden van 1,5 meter afstand. 

Later in augustus worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in het jaar toch nog worden afgelast.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag