91844 - Straatbeeld met rechts "Coöperatieve Stoomzuivelfabriek St. Gomarus”. Op de achtergrond is de toren van de St. Gummaris kerk duidelijk te zien. Links achter de elektriciteitspaal staan ook twee woningen die bij de bevrijding eind 1944 zijn verwoest. - Foto's & Kaarten

Straatbeeld met rechts "Coöperatieve Stoomzuivelfabriek St. Gomarus”. Op de achtergrond is de toren van de St. Gummaris kerk duidelijk te zien. Links achter de elektriciteitspaal staan ook twee woningen die bij de bevrijding eind 1944 zijn verwoest.

Fotonummer["91844"]
PlaatsWagenberg
Straat["Dorpsstraat"]
Datering vanaf1920
Datering tot1940
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStraatbeeld met rechts "Coöperatieve Stoomzuivelfabriek St. Gomarus”. Op de achtergrond is de toren van de St. Gummaris kerk duidelijk te zien. Links achter de elektriciteitspaal staan ook twee woningen die bij de bevrijding eind 1944 zijn verwoest.
Datum

91844 - Straatbeeld met rechts "Coöperatieve Stoomzuivelfabriek St. Gomarus”. Op de achtergrond is de toren van de St. Gummaris kerk duidelijk te zien. Links achter de elektriciteitspaal staan ook twee woningen die bij de bevrijding eind 1944 zijn verwoest.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag