077470 - Tweede wereldoorlog 1940-1945. Ontploffing van de Duitse munitietrein op het stationsemplacement van Oisterwijk naar aanleiding van de beschieting door de Royal Air Force (RAF). Op de voorgrond het verwrongen overblijfsel van een treinwagon. Links: Enige huizen van de Heusdensebaan. Rechts: De reclame van De Nederlanden van 1845, alle verzekeringen. Op de achtergrond: De Nicolaas van Eschstraat met de Oisterwijkse watertoren en daarvoor de schoenfabriek van Larsen: Hollandia. - Foto's & Kaarten

Tweede wereldoorlog 1940-1945. Ontploffing van de Duitse munitietrein op het stationsemplacement van Oisterwijk naar aanleiding van de beschieting door de Royal Air Force (RAF). Op de voorgrond het verwrongen overblijfsel van een treinwagon. Links: Enige huizen van de Heusdensebaan. Rechts: De reclame van De Nederlanden van 1845, alle verzekeringen. Op de achtergrond: De Nicolaas van Eschstraat met de Oisterwijkse watertoren en daarvoor de schoenfabriek van Larsen: Hollandia.

Fotonummer["077470"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf16-09-1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTweede wereldoorlog 1940-1945. Ontploffing van de Duitse munitietrein op het stationsemplacement van Oisterwijk naar aanleiding van de beschieting door de Royal Air Force (RAF). Op de voorgrond het verwrongen overblijfsel van een treinwagon. Links: Enige huizen van de Heusdensebaan. Rechts: De reclame van De Nederlanden van 1845, alle verzekeringen. Op de achtergrond: De Nicolaas van Eschstraat met de Oisterwijkse watertoren en daarvoor de schoenfabriek van Larsen: Hollandia.
Datum

077470 - Tweede wereldoorlog 1940-1945.
Ontploffing van de Duitse munitietrein op het stationsemplacement van Oisterwijk naar aanleiding van de beschieting door de Royal Air Force (RAF).
Op de voorgrond het verwrongen overblijfsel van een treinwagon.
Links: Enige huizen van de Heusdensebaan. Rechts: De reclame van De Nederlanden van 1845, alle verzekeringen. Op de achtergrond: De Nicolaas van Eschstraat met de Oisterwijkse watertoren en daarvoor de schoenfabriek van Larsen: Hollandia.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag