602028 - Carte-de-visiteportret van een, in klederdracht gestoken, onbekende dame. De dame draagt een Brabantse muts met poffer en werd gefotografeerd in het atelier De Lavieter, waarschijnlijk in de vestiging aan de Zomerstraat te Tilburg. De Tilburgse vestiging van de Haagse fotograaf gebruikte altijd voorbedrukte carte-de-visitekarton met de Haagse adressering. - Foto's & Kaarten

Carte-de-visiteportret van een, in klederdracht gestoken, onbekende dame. De dame draagt een Brabantse muts met poffer en werd gefotografeerd in het atelier De Lavieter, waarschijnlijk in de vestiging aan de Zomerstraat te Tilburg. De Tilburgse vestiging van de Haagse fotograaf gebruikte altijd voorbedrukte carte-de-visitekarton met de Haagse adressering.

Fotonummer["602028"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1885
FotograafLavieter & Co, De, Den Haag
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCarte-de-visiteportret van een, in klederdracht gestoken, onbekende dame. De dame draagt een Brabantse muts met poffer en werd gefotografeerd in het atelier De Lavieter, waarschijnlijk in de vestiging aan de Zomerstraat te Tilburg. De Tilburgse vestiging van de Haagse fotograaf gebruikte altijd voorbedrukte carte-de-visitekarton met de Haagse adressering.
AnnotatieDE foto is afkomstig uit het familiealbum van Jozef M.C. van Eijck (1871-1841) en Joanna J. van Pelt (1870-1967)
Datum

602028 - Carte-de-visiteportret van een, in klederdracht gestoken, onbekende dame. De dame draagt een Brabantse muts met poffer en werd gefotografeerd in het atelier De Lavieter, waarschijnlijk in de vestiging aan de Zomerstraat te Tilburg. De Tilburgse vestiging van de Haagse fotograaf gebruikte altijd voorbedrukte carte-de-visitekarton met de Haagse adressering.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag