604544 - "Bewijs van oprichting van den Bijzonderen Raad van Tilburg", zo luidt de titel van deze oorkonde die werd opgesteld op 20 juli 1881 te Parijs. Deze oorkonde is het bewijs van oprichting van de bijzondere Raad van Tilburg van de St. Vincentiusvereniging. De algemeen president van deze vereniging was de heer Baudon. - Foto's & Kaarten

"Bewijs van oprichting van den Bijzonderen Raad van Tilburg", zo luidt de titel van deze oorkonde die werd opgesteld op 20 juli 1881 te Parijs. Deze oorkonde is het bewijs van oprichting van de bijzondere Raad van Tilburg van de St. Vincentiusvereniging. De algemeen president van deze vereniging was de heer Baudon.

Fotonummer["604544"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1881
Herkomst189, Archief van de bijzondere raad van de Vincentiusvereniging, 1881-1981
Uiterlijke vormdocument
Omschrijving"Bewijs van oprichting van den Bijzonderen Raad van Tilburg", zo luidt de titel van deze oorkonde die werd opgesteld op 20 juli 1881 te Parijs. Deze oorkonde is het bewijs van oprichting van de bijzondere Raad van Tilburg van de St. Vincentiusvereniging. De algemeen president van deze vereniging was de heer Baudon.
Datum

604544 - "Bewijs van oprichting van den Bijzonderen Raad van Tilburg", zo luidt de titel van deze oorkonde die werd opgesteld op 20 juli 1881 te Parijs. Deze oorkonde is het bewijs van oprichting van de bijzondere Raad van Tilburg van de St. Vincentiusvereniging. De algemeen president van deze vereniging was de heer Baudon.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag