092318 - Receptie in café-restaurant Boschlust aan de Tilburgseweg in Goirle t.g.v. het huwelijk van het bruidspaar Sleegers-Appels. De bruidegom is Marinus Norbertus Wilhelmus Joseph (Rien) Sleegers, geboren te Tilburg op 19 maart 1928, zoon van Noud Sleegers en Miet de Kort. Tweede van links witte pater Piet van Mierlo. Sleegers was, zoals zijn vader, eerst schilder van beroep. Later is hij bouwkundig opzichter. - Foto's & Kaarten

Receptie in café-restaurant Boschlust aan de Tilburgseweg in Goirle t.g.v. het huwelijk van het bruidspaar Sleegers-Appels. De bruidegom is Marinus Norbertus Wilhelmus Joseph (Rien) Sleegers, geboren te Tilburg op 19 maart 1928, zoon van Noud Sleegers en Miet de Kort. Tweede van links witte pater Piet van Mierlo. Sleegers was, zoals zijn vader, eerst schilder van beroep. Later is hij bouwkundig opzichter.

Fotonummer["092318"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie Rockx-Sleegers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReceptie in café-restaurant Boschlust aan de Tilburgseweg in Goirle t.g.v. het huwelijk van het bruidspaar Sleegers-Appels. De bruidegom is Marinus Norbertus Wilhelmus Joseph (Rien) Sleegers, geboren te Tilburg op 19 maart 1928, zoon van Noud Sleegers en Miet de Kort. Tweede van links witte pater Piet van Mierlo. Sleegers was, zoals zijn vader, eerst schilder van beroep. Later is hij bouwkundig opzichter.
Datum

092318 - Receptie in café-restaurant Boschlust aan de Tilburgseweg in Goirle t.g.v. het huwelijk van het bruidspaar Sleegers-Appels. De bruidegom is Marinus Norbertus Wilhelmus Joseph (Rien) Sleegers, geboren te Tilburg op 19 maart 1928, zoon van Noud Sleegers en Miet de Kort. Tweede van links witte pater Piet van Mierlo. Sleegers was, zoals zijn vader, eerst schilder van beroep. Later is hij  bouwkundig opzichter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag