1726_004 - Affiche Tweede Wereldoorlog. De minister van oorlog gelast alle dienstplichtige Korporaals die op 10 mei 1940 tot de Landmacht behoorden zich persoonlijk te melden voor registratie. Ondertekend door het hoofd van het Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers Tilburg e.o., en tevens Garnizoenscommandant van Tilburg, D.Schipper, Reserve Kapitein. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. De minister van oorlog gelast alle dienstplichtige Korporaals die op 10 mei 1940 tot de Landmacht behoorden zich persoonlijk te melden voor registratie. Ondertekend door het hoofd van het Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers Tilburg e.o., en tevens Garnizoenscommandant van Tilburg, D.Schipper, Reserve Kapitein. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_004"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. De minister van oorlog gelast alle dienstplichtige Korporaals die op 10 mei 1940 tot de Landmacht behoorden zich persoonlijk te melden voor registratie. Ondertekend door het hoofd van het Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers Tilburg e.o., en tevens Garnizoenscommandant van Tilburg, D.Schipper, Reserve Kapitein. WOII. WO2.
Datum

1726_004 - Affiche Tweede Wereldoorlog.

De minister van oorlog gelast alle dienstplichtige Korporaals die op 10 mei 1940 tot de Landmacht behoorden zich persoonlijk te melden voor registratie. 

Ondertekend door het hoofd van het Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers Tilburg e.o., en tevens Garnizoenscommandant van Tilburg, D.Schipper, Reserve Kapitein.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag