010357 - Broekhovenseweg, hoek Groenstraat. Rechts op de hoek van de Groenstraat de villa van de familie Bogaerts, die achter dit pand een fabriek van landbouwmachines bezaten. Later werd het pand bewoond door de artsenfamilie Schuerman. Het huis met zonnescherm was het snoepwinkeltje van Anneke Jansen. Nu staat hier de nieuwbouw van de winkel Lekker en Laag met daarnaast de artsenpraktijk van dokter Schuurman jr. - Foto's & Kaarten

Broekhovenseweg, hoek Groenstraat. Rechts op de hoek van de Groenstraat de villa van de familie Bogaerts, die achter dit pand een fabriek van landbouwmachines bezaten. Later werd het pand bewoond door de artsenfamilie Schuerman. Het huis met zonnescherm was het snoepwinkeltje van Anneke Jansen. Nu staat hier de nieuwbouw van de winkel Lekker en Laag met daarnaast de artsenpraktijk van dokter Schuurman jr.

Fotonummer["010357"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf1934
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBroekhovenseweg, hoek Groenstraat. Rechts op de hoek van de Groenstraat de villa van de familie Bogaerts, die achter dit pand een fabriek van landbouwmachines bezaten. Later werd het pand bewoond door de artsenfamilie Schuerman. Het huis met zonnescherm was het snoepwinkeltje van Anneke Jansen. Nu staat hier de nieuwbouw van de winkel Lekker en Laag met daarnaast de artsenpraktijk van dokter Schuurman jr.
Datum

010357 - Broekhovenseweg, hoek Groenstraat. Rechts op de hoek van de Groenstraat de villa van de familie Bogaerts, die achter dit pand een fabriek van landbouwmachines bezaten. Later werd het pand bewoond door de artsenfamilie Schuerman. Het huis met zonnescherm was het snoepwinkeltje van Anneke Jansen. Nu staat hier de nieuwbouw van de winkel Lekker en Laag met daarnaast de artsenpraktijk van dokter Schuurman jr.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag